Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κλείνει προσωρινά τα καταστήματα του στις ΗΠΑ το GameStop

*
Τα καταστήματα του GameStop στις ΗΠΑ έκλεισαν προσωρινά από τις 22 Μαρτίου και θα εξυπηρετούν τους πελάτες τους μόνο διαδικτυακά, στέλνοντάς τους τις ηλεκτρονικές τους παραγγελίες στο σπίτι. Η απόφαση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά από την υπόδειξη στους εργαζόμενους της εταιρείας να διατηρούν ανοιχτά τα καταστήματα υποστηρίζοντας πως πουλάνε προϊόντα ύψιστης, όπως τα καταστήματα τροφίμων, αλλά και τα φαρμακεία.

Γράμμα του George Sherman, CEO του GameStop, στο Kotaku σημειώνει πως όσα καταστήματα παραμείνουν ανοιχτά, θα παραδίδουν τα προϊόντα που θέλουν να αγοράσουν οι πελάτες στην πόρτα της εισόδου. Η διοίκηση της εταιρείας σχολιάζει πως ακολουθεί αυστηρά το γράμμα του νόμου και ενημερώνεται συνεχώς για οποιαδήποτε καινούργια οδηγία.


Σημειώνεται μάλιστα πως αν οι εργαζόμενοι των καταστημάτων που παραμένουν ανοιχτά δεν αισθάνονται άνετα με το να συνεχίσουν την εργασία τους, δεν είναι αναγκασμένοι να το κάνουν και πως θα πρέπει να έρθουν σε συνεννόηση με τους υπεύθυνούς τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*